shopping cart image

Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


Партньори

Форум Hobbykafe.com


Добре дошли в нашата Слънчева градина!

picture1 - Добре дошли в нашата Слънчева градина!
Уловете магията на цветята, потопете се в неизразимото богатство на багри и аромати, танцуващи пеперуди и шепнещи треви, вълшебство, с което Земята ни дарява и трябват единствено очи и сърце, за да го усетим.

Растенията, които отглеждаме в нашата Градина, са подбирани така, че да даряват красота с минимални грижи, избираме устойчиви, обилно цъфтящи растения, които могат да се отглеждат дори и от хората със забързано ежедневие, или от тези, за които градината е място за отмора и релакс, а не място, където да работиш до изнемога. Всичките ни растения са собствено производство,отгледани от семенце до цъфнало растение, с изключение на някои патентовани растения, които закупуваме на малък разсад и доотглеждаме. Това са адаптирани към българския климат растения, които отглеждаме без форсиране, в условия, максимално близки до тези, в които ще продължат живота си. Повечето растения се предлагат като разсади през пролетта, но отскоро започнахме производството на големи растения, готови да зацъфтят веднага във вашите градини.

При нас ще откриете растения, които много рядко се предлагат в другите разсадници, или дори не се предлагат, особено в нашата страна, и които са истинско удоволствие за нас, удоволствие, че сме ги открили, че сме успели да ги отгледаме и че красят все повече градини. Освен традиционно предлаганите растения сме се насочили и към сухоустойчиви, както и към доста диви видове, доказали издръжливостта си в градините по света. Потърсихме и повече растения за сянка, защото се оказа, че и те са рядко срещани. В своите виртуални пътешествия из градините по света открихме и няколко изключителни български растения,гордост за всяка градина, която ги притежава. Защо и ние да ги нямаме в градините си? За нас ще бъде чест и удоволствие и вие да бъдете част от нашето цветно пътешествие, отглеждайки наше растение.


Снимките, представени на сайта,са илюстративни и показват растенията в най-атрактивния им вид,това са растения, адаптирали се към средата си и отгледани с подходящи грижи. Винаги сме готови да помогнем със съвет как да постигнете този вид на вашите растения.




топ оферти
picture top article
новини
ЗАЯВКИ МНОГОГОДИШНИ РАСТЕНИЯ ПРОЛЕТ 2024г.
Изпращане на предварителни заявки ПРОЛЕТ 2023г.



Стелари, Звездовидно мушкато



Ехинацея - нови сортове



Декоративни треви



Нови разсади мушкато



login