shopping cart image

Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


Партньори

Форум Hobbykafe.com



Предварителната заявка за разсади се дава минимум 3 месеца по-рано от датата на получаване на разсадите за лятно-есенния сезон, за получаване през пролетта заявките за разсади на многогодишни растения се приемат от началото на месец ДЕКЕМВРИ до изчерпване на количествата, пролетни разсади на едногодишни растения се приемат от началото на м. февруари до изчерпване на количествата.

Поради факта, че жизнеспособността на растенията зависи главно от метеорологичните условия, ние си запазваме правото да анулираме поръчка за растения, чието качество е съмнително след зимата или да отложим датата на доставка, ако някой артикул от поръчката изисква по-дълго време за гарантиране жизнеспособността на растението.

Поръчки могат да се правят през целия зимен период до изчерпване на количествата.

Разсадите се изпращат от края на април, основно през май, по ред на заявяване, като преди изпращането ще се свържем с вас за доуточняване датата на изпращане.

Когато Вашата поръчка бъде готова за изпълнение ще получите уведомителен мейл за периода, в който може да бъде изпратена, моля, прегледайте внимателно мейла, преди да отговорите! Растенията се пазят в срока, посочен в мейла, при по-късно потвърждаване е възможно някои растения вече да не са налични.



login